Personer som har slutat drömma har tappat en viktig del i livet. De kallar sig många gånger för realister, och baserar beslut på negativ erfarenhet i stället för hopp om en förändrad morgondag. De är många gånger fångade av sin egen rädsla. Och tappade tron på drömmar längs med sin fångenskap.

Men jag vill att du ska drömma! Och heller aldrig sluta!

Jag vill att du ska drömma fast du inte vågar. Jag vill att du ska drömma fast du inte tror på det. Jag vill att du ska drömma fast du känner att det är meningslöst.

Så snälla, om du är en av de där realisterna som slutat drömma, kan du inte bara drömma en liten liten stund. Om inte för din i alla fall för min skull.

Enligt mig är det när drömmarna övergett oss som också hoppet gjort detsamma. Det betyder inte att det inte går att hitta tillbaka till det – för tro mig det gör det! – men det behöver en liten putt på vägen i rätt riktning för att kunna göra det.

Och den putten kommer här!…

Så dröm, bara dröm. Hela helgen.

Anta min utmaning, och rita en dröm-mind map.

Och se vart dina drömmar bär, om än för en minut eller två, för min skull, om inte annat….

20140919-172120.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 66 − 58 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.