Nyligen gästade jag Malin Roséns podcast Drivkraften – som har fokus på personlig utveckling! Det var riktigt kul att få träffa Malin och att inte enbart ge tips och råd på hur du kan skapa bättre relationer med hjälp av tankeverktyget mentalisering – utan också få dela med mig av min egen yrkesresa inom psykologins värld.

Tune in – och lär dig hur du kan stärka din sociala kompetens ännu mer, hur du undviker att ta åt dig av andras agerande personligen och få en insikt om hur din barndom påverkar dina vuxna relationer och ditt beteende i sociala situationer.

Här hittar du länken på itunes > > Har du en podcast-app kan du söka på #Drivkraften eller bara mitt efternamn ”Joo”

jagoMalinDrivkraften_podomrelationer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.