… att jag fick en skymt av den vackra blå himlen! Tänk att en sån liten sak kan göra mig så glad.

IMG_9082.JPG

När molnen har legat grå och tunga över stan som ett tjockt täcke har jag faktiskt känt mig lite kvävd.

Som om jag inte riktigt kunnat andas. Som om jag är i en relation eller situation jag inte vill befinna mig i. Med en desperat känsla av flykt ständigt liggandes i mitt bakhuvud.

Att jag påverkas av vädret har jag vetat länge – men det är först när soltimmarna är så få som de varit denna månad som jag faktiskt inser ljusets värde på riktigt.

IMG_9083.JPG

Så därför tog jag en långpromenad på lunchen och blickade ständigt upp mot himlen. Det blå skänkte mig ett lugn inför helgen. Och jag kunde plötsligt andas ordentligt igen. 🙂

Hur mycket påverkas du psykiskt av detta trista novemberväder?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.