Denna gång har en kräsen singeltjej skrivit in i tron om att hennes ytliga inställning mot de killar hon träffar kommer stjälpa hennes kärleksliv. För tänk om hon aldrig träffar någon hon verkligen gillar?

Vi pratar om storstadsfenomenet där valmöjligheten gör att många singlar hela tiden tänker ”NEXT!” och ständigt letar efter ett gräs som är grönare. Men sitter problemet verkligen där? Jag är mycket tveksam… Kanske handlar det om någonting helt annat, något jag vill lyfta för att öka hennes insikt.

Och så hamnar vi som vanligt på en hel del sidospår och gnabbas lite i studion som vanligt, och Ola försöker trycka ner mig redan från start, men se den gubben går inte!! 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

3 comments. Leave new

Jag är så tacksam att du tog dig tid att svara på mitt mail Jackie! Läser din blogg väldigt ofta, tycker du är GRYM! Håller faktiskt med dig, tror felet ligger i något helt annat än utseende osv. Önskar jag kunde förstå mig själv bättre 🙂

relationsproffset
2014-12-02 16:31

Hej Fanny, Tack för din kommentar. Att få ett namn till frågan, det var härligt! Glad jag blir att du uppskattar mitt och Vakna-gängets svar också. Om du vill ha hjälp med att förstå dig bättre rekommenderar jag att du går i coaching eller terapi, om du är nyfiken och vill testa. Ta hand om dig, du förtjänar bara det bästa!

Hej, Jacqueline jag har haft ett förhållande från Augusti 2014. Jag trivs jätte bra med min flickvän och så men vissa dagar kan det hända att hon inte vill prata med mig eller så svarar hon inte på frågor. Exempel hatar hon prata om känslor eller hon säger att hon har svårt med det. Hon vågar inte visa upp för andra att vi är ett par.
Jag har liksom kämpat väldigt mycket med förstå henne men har liksom inte gått bra// Daniel

Jag har fått tips av många av mina vänner att jag ska sluta prata med henne så vänta tills hon kommer till mig eller så göra slut helt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 46 = 52

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.