Jag tror att det finns väldigt få personer i den här världen som aldrig stött på någon typ av kärleksproblem. Magontet, ångesten och humörsvängningarna says it all – du mår inte bra av situationen! Så dags att ta tag i problemet…

Jag är din jourhavande tjejkompis och dejting- och kärleksexpert och jag hjälper dig efter bästa egen förmåga.

Mig kan du mejla om vad som helst – för att få dejtingtips, förslag på kärleksgåvor eller för att helt enkelt bara få en utomståendes syn på ditt jobbiga kärleksdilemma. 

idatejoo@gmail.com

VECKANS LÄSARBREV – DEL 27

1. Alla tecken säger att han är intresserad men jag tvivlar på det för han gör mig osäker – är han verkligen seriös?


2. Jag och min kille går i samma klass och det tär på vår relation – hur ska vi göra för att inte tröttna för gott?

3. Han säger att han vill träffas men nu svarar han inte på mina SMS – vad ska jag göra?


4. Min bästis gillar samma kille som jag – vad ska jag göra?

5. Jag gillar en kille på mitt jobb – men är tveksam på om det är ömsesidigt?

Läs hela breven och mina svar här!

 

(Foto: nkzs på sxc.hu)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 89 = 97

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.