Satt och bläddrade igenom massa gamla magasin i går och hittade den här ”kravlistan” som publicerats i ett gammalt nummer av Amelia.

Den manliga skribenten hade testat nätdejting och insåg snabbt att det inte var något för honom. Han hade även gjort en hel del research och insett att kvinnornas krav var enorma.

Här är listan han satte samman:

 

Vi har för många krav helt enkelt. Därför ska du nu få en uppgift av mig!

1. Sätt dig ner och skriv ner ALLA krav du har på din potentiella partner. 

2. Stryk alla utom de 5 viktigaste.

3. Välj vilken som är allra viktigast – och leta efter en kille som matchar just detta krav. Har han även de resterande 4 på din topplista är det underbart!

…. Men alla de handra 7011 kraven på din ursprungslista ska du inte längre bry dig om, för om du gör det kommer du aldrig hitta din drömman, ingen kan nånsin uppfylla alla de kraven!

It's a tough job, but someone's got to do it – and that someone is you!!  🙂

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 9

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.