Digital mottagning från Sthlm

I samband med Covid-krisen sa jag upp mitt kontor och har inte längre en fysisk mottagning där jag tar emot klienter.

I dag jobbar jag helt digitalt och har antingen videomöten, via dator eller telefon, eller telefonmöten. Klienten får själv bestämma vad som passar hen bäst. Första mötet är dock alltid videomöte så jag får en bild av vem du är. 

Det är både tidsbesparande, enkelt och bekvämt för dig som klient. Du kan ta din session med mig från en plats där du känner dig trygg, avslappnad och ostörd. 

Vissa tror att digital coaching/terapi inte är lika effektivt som fysiska möten – tvärtom, tycker jag! Jag har märkt att digitala möten gör klienterna mer fokuserade på sig själva. De behöver varken läsa in rummet, mig eller omgivningen på väg in och ut ur mötet. På så sätt kan vi nå kärnan direkt i vårt samtal, och undviker automatiskt kallsnack eller onödiga störningselement. 

Tidigare klienter tycker till

Coaching & KBT-terapi

Om jag inte hade gått hos Jacqueline hade jag aldrig lyckats bryta mitt anknytningsmönster (jag visste inte ens vad det var innan!) och äntligen hitta en livspartner. Jag är så glad att jag fann henne, fick hjälp att läka och bryta mina relationsmönster! Idag bor jag med en underbar person som älskar mig för den jag är.

Anna, 34 år Fokus på barndom, anknytning, dejting och kärlek

Jag pratar aldrig om mina känslor men kände att jag behövde börja göra det efter att ha levt i ett svårt äktenskap. Jacqueline gjorde det lätt för mig att öppna mig, trots min ovana, och jag utvecklades mycket i mina samtal med henne.

Markus, 42 år Fokus på skilsmässa, hitta sig själv, förstå sitt ex

När jag och min man fick vår dotter förändrades hela vår relation. Han började bli riktigt elak och jag har med Jacquelines hjälp förstått att jag både blev "gaslightad" och psykiskt misshandlad. Jag mådde väldigt dåligt och hade noll självkänsla när jag började prata med henne. Efter ett par månader vågade jag lämna honom, och fick hjälp med att hantera ångesten efteråt. Så tacksam att jag fick hennes hjälp!

Marielle, 29 år Fokus på nuvarande destruktiv relation

Jag har gått i terapi tidigare och förstått att många av mina egna mönster beror på min barndom, men jag har aldrig fått hjälp att förstå hur det hänger ihop med mina föräldrars beteenden och kommunikation. Jacqueline lärde mig såååå mycket och plötsligt ser jag mina föräldrar ur nytt ljus.

Erica, 38 år Fokus på barndom och relation med föräldrarna

Jag träffade Jacqueline när hon föreläste på mitt jobb och fick en bra känsla av henne. Då jag hade svårt att hantera vissa personer på min arbetsplats sökte jag coaching och rådgivning hos henne. Det var super! Hon gav mig verktyg jag kunde använda direkt.

Acke, 40 år Fokus på jobbrelationer

Coaching/KBT-terapi med mig passar dig som:

 • Vill förändra någonting i ditt liv; dina relationer, din arbetssituation, din hälsa och hur du förhåller dig till dig själv och omgivningen.
 • Känner att något inte stämmer i en relation du har (vare sig det är en parrelation, vänrelationer eller jobbrelation) men du är osäker. Du vill bolla med en utomstående varför du mår som du gör och hur du ska hantera relationen.
 • Lever i en uppenbart destruktiv relation där du t.ex. blir nedvärderad, “gaslightad”, psykiskt nedtryckt eller psykiskt misshandlad. 
 • Är singel och har svårt att hitta kärleken. Du vill ha en utomstående experts input på varför det blir som det blir i dejting och relationer för dig – och fördjupa dig inom dina egna anknytnings- och dejtingmönster. 
 • Öppnat upp ögonen för att din barndom har påverkat dig mer än du förstått. Du vill förstå dina föräldrars mönster och hur de påverkar såväl dina utmanande personlighetsdrag som relationer.
 • Har förstått att du har en person som är emotionellt omogen i din närhet – men du vet inte hur du ska tackla det.
 • Är stressad, utmattad och inte känner att primärvården (Vårdcentralen) ger dig det stöd du behöver. Du vill läka dig själv inifrån för att få ett lyckligare och nöjdare liv som du mår bra av. 

Konkret info – så går det till:

 • Mejla en förfrågan om coaching/terapi hos  mig. Skriv VAD du söker för/vill samtala om. Så jag vet om det passar min specialistkompetens. Det behöver inte nödvändigtvis matcha någon av punkterna här bredvid/ovan.
 • Skriv också gärna om du har någon diagnos och äter medicin för det. 
 • Jag tar emot klienter vardagar mellan cirka 10.00-15.00, i vissa fall kan jag göra undantag utanför dessa tider. Mejla mig din tidspreferens.
 • Du kan boka 45 min (1100 kr) eller 70 min (1400 kr), företagare kan faktureras enligt annan taxa. 
 • Den första sessionen är alltid 70 min videosamtal.
 • Jag tillämpar förskottsbetalning. Swisha till företagsnumret: 1234966248 (alternativt betala till Bankgiro Bg 284-7093 minst 2 dagar på förhand)
 • Alla sessioner, oavsett om det är coaching eller terapi, utgår från en konkret sk. “Dagens agenda” som vi gemensamt sätter de första minutrarna i varje nytt möte. Detta är för att vårt samtal ska vara effektivt och vi inte sväva iväg till områden som inte tillhör vårt mål.
 • Jag tillämpar giltig avbokning, 48 h innan bokad tid, förutom vid akut sjukdom givetvis.