Webbkurs = bekväm, effektiv och prisvärd coaching med konkreta verktyg

I maj 2021 lanserade jag min nya webbkurs för singlar:

Psykologin bakom dejting – lär dig söka, sålla och behålla rätt partner för just Dig.

Kursen är helt digital och består av 7 delar och 80 videolektioner på totalt 25 timmar. Du har tillgång till allt material i 1 års tid fr.o.m inköpsdatum. 

Läs mer om kursen här >>

Tidigare klienter tycker till

Coaching & KBT-terapi

Om jag inte hade gått hos Jacqueline hade jag aldrig lyckats bryta mitt anknytningsmönster (jag visste inte ens vad det var innan!) och äntligen hitta en livspartner. Jag är så glad att jag fann henne, fick hjälp att läka och bryta mina relationsmönster! Idag bor jag med en underbar person som älskar mig för den jag är.

Anna, 34 år Fokus på barndom, anknytning, dejting och kärlek

Jag pratar aldrig om mina känslor men kände att jag behövde börja göra det efter att ha levt i ett svårt äktenskap. Jacqueline gjorde det lätt för mig att öppna mig, trots min ovana, och jag utvecklades mycket i mina samtal med henne.

Markus, 42 år Fokus på skilsmässa, hitta sig själv, förstå sitt ex

När jag och min man fick vår dotter förändrades hela vår relation. Han började bli riktigt elak och jag har med Jacquelines hjälp förstått att jag både blev "gaslightad" och psykiskt misshandlad. Jag mådde väldigt dåligt och hade noll självkänsla när jag började prata med henne. Efter ett par månader vågade jag lämna honom, och fick hjälp med att hantera ångesten efteråt. Så tacksam att jag fick hennes hjälp!

Marielle, 29 år Fokus på nuvarande destruktiv relation

Jag har gått i terapi tidigare och förstått att många av mina egna mönster beror på min barndom, men jag har aldrig fått hjälp att förstå hur det hänger ihop med mina föräldrars beteenden och kommunikation. Jacqueline lärde mig såååå mycket och plötsligt ser jag mina föräldrar ur nytt ljus.

Erica, 38 år Fokus på barndom och relation med föräldrarna

Jag träffade Jacqueline när hon föreläste på mitt jobb och fick en bra känsla av henne. Då jag hade svårt att hantera vissa personer på min arbetsplats sökte jag coaching och rådgivning hos henne. Det var super! Hon gav mig verktyg jag kunde använda direkt.

Acke, 40 år Fokus på jobbrelationer