Fysiska möten i Stockholm – digitala möten var som helst!

I samband med Covid-krisen sa jag upp mitt kontor och har inte längre en fysisk mottagning där jag tar emot klienter.

I dag jobbar jag mestadels digitalt och har antingen videomöten, via dator eller telefon, eller telefonmöten. En del företagare uppskattar att jag dyker upp på deras arbetsplats, så det funkar fint för min del också (så länge kontoret ligger inom Stor-Stockholms-området). Du får själv bestämma vad som passar Dig bäst. 

Detta format är både tidsbesparande, enkelt och bekvämt för dig som klient. Du kan ta din session med mig på en dag då du jobbar hemma – digitalt – eller boka ett mötesrum till oss på din arbetsplats. Det viktigaste är att du är på en ostörd plats där du känner dig trygg och avslappnad.

Ledarskapscoaching passar dig som:

 • Är ny på din arbetsplats och vill ha ett externt bollplank.
 • Har personalansvar och behöver hjälp att hantera relationella och emotionella situationer som uppstår mellan såväl dina medarbetare som dig och din personalgrupp.
 • Vill utvecklas inom dig själv, få bättre koll på dina känslor och förstå dina beteendemönster och triggers.
 • Befinner dig i en emotionellt utmanande situation eller konflikt med någon på arbetsplatsen. 
 • Vill lära dig att tackla stress, press och inre samt yttre krav.
 • Går igenom svåra saker i privatlivet och behöver någon att diskutera detta med för att det inte ska gå ut över din roll som ledare.
 • Är en alltför flexibel och anpassningsbar ledare som tar för stort känslomässigt ansvar för dina medarbetare och glömmer bort dig själv på vägen. 

Konkret info – så går det till:

 • Mejla en förfrågan om ledarskapscoaching hos  mig. Skriv VAD du söker för/vill samtala om. Så jag vet om det passar min specialistkompetens. Det behöver inte nödvändigtvis matcha någon av punkterna här bredvid/ovan.
 • Jag tar emot klienter vardagar mellan cirka 10.00-15.00, i vissa fall kan jag göra undantag utanför dessa tider. Mejla mig din tidspreferens.
 • Du kan boka 45 min (1600 kr + moms) eller 70 min (1900 kr + moms). 
 • Den första sessionen är alltid 70 min.
 • Alla sessioner utgår från en konkret sk. “Dagens agenda” som vi gemensamt sätter de första minutrarna i varje nytt möte. Detta är för att vårt samtal ska vara effektivt och vi inte sväva iväg till områden som inte tillhör vårt mål.
 • Jag tillämpar giltig avbokning, 48 h innan bokad tid, förutom vid akut sjukdom givetvis.

Tidigare företagskunder tycker till

Föreläsningar & Ledarskapscoaching

Vad tycker du om föreläsaren? "Världsklass!" - "Vass!" - "Fantastisk!" - "MVG!" - "Mycket påläst!" - "Oerhört levande!" - "5 getingar"

Arlanda express Utbildning för hela personalstyrkan

-------------- Ledarskapscoaching -------------- ”Jacqueline är en mycket kompetent och proffsig coach som hjälper mig att reflektera över mina beteenden och hur jag kan utvecklas som chef och ledare. Tillsammans väder och vrider vi på olika frågeställningar och hittar verktyg för hur jag kan arbeta både i vardagen och strategiskt långsiktigt. För mig är Jacqueline ett fint stöd i min roll som Kyrkoherde.”

Jennie Wall Kyrkoherde, Svenska kyrkan

”Vi har använt Jacqueline både som föreläsare och moderator på våra event för upp till 200 personer. Kan inte säga annat än att hon är ett fullblodsproffs med den speciella och relativt ovanliga förmågan att verkligen kunna skapa en relation med publiken.”

Johan Granqvist Vd, Ingenjörsjobb

”Är man ute efter en föreläsare som tar ens önskemål på allvar och som också levererar till 120% så ska man absolut anlita Jacqueline. Hon lyckades fånga samtliga deltagares intresse och många sa i efterhand att de fått sig en rejäl tankeställare om hur man förmedlar saker och hur mottagaren tar emot det.”

Angelica Wallentin Entreprenadingenjör Karlatornet, Serneke

-------------- Ledarskapscoaching -------------- "Jacqueline har en otrolig förmåga att alltid se helheterna i de problem och utmaningar som man diskuterar . Hennes personliga men professionella sätt att resonera och hjälpa klienterna är gör henne till en väldig unik coach. Hennes arbetssätt leder till resultat och varaktiga förändringar ."

Fred Knaust Ägare och Vd, Vretmaskin

”Jacqueline gästade oss på vår kick-off som inspirationsföreläsare på temat "Hur du bygger relationer effektivt". Vi var supernöjda och Jacqueline gav mycket energi. Jag skulle gärna jobba med Jacqueline i liknande frågeställningar framöver.”

Måns Hulterström Heads of Sales, Länsförsäkringar Stockholm

”Jag kan varmt rekommendera Jacqueline till alla som vill arbeta med personkännedom och gruppdynamik.
Vi hade förmånen att anlita henne och hon är proffsig och skicklig i det hon gör. Hon lyckades skapa en öppen och rak diskussion inom gruppen och vi fick med oss en rad nya insikter som vi nu planerar att arbeta vidare med.”

Daniel Wiskman Chief Product Officer, ledningsgruppen Tradera

"Jag tog in Jacqueline för att med "mentalisering" som grund utveckla vårt team och skapa en gemensam plattform för att arbeta med förändring. Vi var mycket nöjda efter en inspirerande, tankeväckande och utvecklande dag!”

Mats Balkö Chef för Verksamhetsutveckling, Lernia

“Jacqueline var mycket uppskattad som föreläsare i en ambitiös grupp som också ställer krav på bra utbildare, vilket hon var. Hon behöll hela gruppen fokuserad hela tiden. Rekommenderar henne varmt!"

Karin Toll Lane Verksamhetschef, Serviceförvaltningen HR-Service Stockholms Stad

“Vi anlitade Jacqueline och det blev väldigt uppskattat i hela teamet! Jacqueline var superbra på att fånga hela teamet och skapa en atmosfär där alla vågade öppna sig och utmanade oss på ett bra sätt. Jag rekommenderar starkt att anlita Jacqueline. Väldigt proffsigt!”

Daniel Bergström Marknadschef, Skanska Industrial Solutions

"Vår föreläsning med Jacqueline ledde till många nya insikter om oss själva och varandra. Alla som deltog är överens om att hon är en oerhört duktig föreläsare som kan sin sak. Professionell, inkännande och personlig. Förhoppningsvis hjälper det oss i vår fortsatta samverkan och ger oss också bättre förståelse för vår egen del i situationer som kan uppstå."

Malin Gaimer Marketing manager, Sanoma utbildning