Vi väntar på den rätta personen. Den rätta situationen. Det rätta tillfället. För först DÅ tänker vi att det vi vill ska ske faktiskt kommer att ske. Men vad händer om det bara är en illusion skapad av oss själva? Bara tomma omedvetna bortförklaringar? Som gör att det aldrig händer, det där vi vill ska hända?

Tragiskt? Eller sant?

Tänk om det i stället är tvärtom, att det vi vill ska hända, vare sig det är en förändring vi vill göra inom oss själva eller något konkret vi vill uppnå, bara kan hända om vi slutar lita på omgivningen och i stället börjar lita på vår inre tro. Vad kan hända då?…

Lek med tanken.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 87 − 83 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.