Minns ni killen som gjorde en seriestrip av Brené Browns citat om kärlek som jag bloggade om för ett tag sen? (Kolla det blogginlägget här) Här är en till som nästan är ännu bättre…

Och för dig som blir förvirrad av ordet ”arena” i serien nedan (vilket är lätt hänt, jag förstod inte direkt i början jag heller!) så kan jag berätta att det snarare är en symbol för det där viktiga som du vill göra men som du inte riktigt vågar. Vare sig det är att tala inför folk på en scen, bjuda ut någon, göra slut, söka nytt jobb, säga sanningen till en vän, flytta, starta eget företag… ja, vad som, you name it. Alla har vi olika arenor i våra liv som vi måste samla mod till att våga besöka.

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Tack! Ibland kommer saker till en när man behöver dem och det gjorde det här inlägget nu.

Jag älskar Brené Brown och hur hon lyfter fram sårbarhet men jag tycker också att som visuell person så får det ännu större kraft när nån ritar det och förstärker det i serieform. Det är därför jag alltid önskat att jag kunnat teckna eftersom jag ser saker i bilder men kan inte förmedla dem på det viset alltid. Tur att andra kan och delar det med oss.

Ha en fin sommar!

Liv

relationsproffset
2014-07-17 17:54

Ja, ibland landar det på ens huvud precis i rättan stund!! Härligt att just detta gjorde det hos dig Liv denna dag 🙂 Jag håller med om vilken enorm kraft ett längre citat kan få när det bildsätts, så glad liksom du att de som har den tecknande gåvan delar med sig till oss andra som kanske förvisso inte är megabäst på just det men säkerligen desto bättre på annat 😉 Ha en fin sommar du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 49 − 40 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.