Vill du lära dig mer om det första intrycket och mikrouttryck? Hur du kommunicerar dina känslor och behov innan en konflikt? Och varför vi ska prata om alla rosa elefanter som finns på våra arbetsplatser?

Jacqueline gästade Sälj & Kommunikationspodden med härliga @magnussonkroger häromdagen och gav alla sina bästa tips! Läs mer och se länkar nedan.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Avsnitt 50 – Att Du säger något, med ett hur?! Gäst är Jacqueline Joo

by Magnusson & Kröger

Vi pratar om rosa elefanter och mentalisering!? Få tips på hur du kan bli bättre på att menatlisera och därmed få en bättre relation med dig och andra.

Jacqueline Joo är f.d. frilansjournalist som älskar historien bakom fasaden, den inre människan. Har alltid haft ett intresse för psykologi och relationer. Idag är hon utbildad Coach och KBT terapeut och har föreläsningar och workshops för företag.

Jacquelines huvudområden är personlighetspsykologi, utvecklingspsykologi, socialpsykologi och kognitiv beteendevetenskap. Hennes passion och specialistkompetens ligger inom relationer och socialt samspel, kommunikation och stresshantering.

Kontaktuppgifter och länkar till Jacqueline Joo.
Hemsida: www.jooconsulting.se
Jacquelines bok, ”Din dolda sociala förmåga : skapa bättre relationer med mentalisering”

Klicka på någon länkarna och lyssna på avsnittet antingen via SoundCloud eller iTunes.

Tack för att Du är en trogen lyssnare och tar vara på tipsen. Tack för all feedforward vi får. Fortsätt maila oss med idéer, tankar, mål o feedback på info@magnussonkroger.se.

Dela gärna med andra som du vill ska lyssna på podden med länkarna nedan.
Vi tackar dig så mycket för hjälpen, önskar dig en riktigt god lyssning & lycka till!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 61 − = 53

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.