Med tanke på min och Egil Linges kurs i att skapa relationer och ta reda på sitt anknytningsmönster , som vi håller i Sthlm och Gbg i höst, så passade jag även på att dra en mini-mini-version av anknytning och hur de yttrar sig när vi dejtar i Vakna med NRJ förra veckan.

Martin känner igen sig i undvikande anknytning berättar han, det är modigt av honom att öppet säga det i tv. Han kan nog inspirera andra till att ta reda på om de också kanske har svårt med att släppa andra människor nära.

Det är inget problem man ska skämmas över, utan nåt man ska ta i famnen, försöka jobba med och komma över, så man kan få den kärleken man längtar efter. Men så klart, lättare sagt än gjort!

Läs mer om min och Egils kurs i anknytningsteori och relationsskapande här.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 5 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.