Nej, jag är inte jordens bästa konstnären men jag skapar i alla fall personliga tavlor med mening – och kärlek!

Den här tavlan gjorde jag till min mamma förra sommaren. Stenarna och vassen plockade jag samtidigt som hon och jag satt nere på strandkanten här ute på landet.

20130601-180036.jpg

Jag sparade dem och skapade denna tavla som minne från vår dag med en tanke om att den ska förgylla vår nya sjöstuga.

Mamma blev jätteglad! 🙂

Förr vågade jag inte göra saker jag inte tyckte att jag var bra på eftersom allt i min värld skulle vara perfekt. Perfektionismen hade mig i sitt fångenskap och jag vågade aldrig gå utanför fängelset. Men efter många år av övande för att bli kvitt de jobbiga perfektionism-kraven vågade jag mig på massa sånt här som var nytt för mig, till exempel målande, för att bara nämna en sak av många.

Och jag kom till denna viktiga insikt: Inget måste va perfekt, för om det är det… då är det inte längre förknippat med glädje!

Så fort saker och ting inte är perfekta blir jag stolt över mig själv, för då vet jag att perfektionism-piskan inte har funnits där för att piska mig till bättre resultat utan i stället leendet på mina läppar som är beviset för att jag haft kul och skitit i vad resultatet skulle bli…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 13 − 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.