Som du märker är jag inte direkt jätteaktiv på bloggen såhär i jultider. Även min hjärna måste få julefrid känner jag! 🙂 Men gårdagskvällen tillbringade jag däremot med en intressant och mycket lättläst bok jag gärna vill tipsa dig om

IMG_9676.JPG

Förutom att den är väldigt aptitlig till utseendet så var den luftig och lätt att ta till sig. Jag gillar framför allt delarna där de blandar in lite av sin egen terapi de gått i (så klart!) – men annars är det en bok som handlar om förändring. Att hitta sig själv och vad som är viktigt i livet. Och allt börjar med att skapa en enkel livslista!

För mig känns boken lite för ytlig.

Den innehåller mycket text i form av rena tips (kloka ord förvisso!) men jag tröttnar fort och jag önskar mig än mer djup. Men å andra sidan är ju jag yrkesskadad beteendevetare också. 🙂

Jag tipsar dig som känner att det är nåt som gnager inom dig, som vill skapa en förändring men inte riktigt vet inom vilka områden i livet den ska till på eller för dig som vet men inte vågat ta steget än. Men även för dig som vill rannsaka dig själv och alla de delar ditt liv består av. Och för dig som ännu inte vågat ta steget att testa coaching eller terapi – och ser detta som ett första steg att väcka nya tankar på.

IMG_9675.JPG

Baksidan är lite unik utan text och med ett hjärta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 3 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.