En kompis till mig fyndade denna kudde på mellandagsrean – och jag blev genast lite avis. Den fick mig att tänka på vilka drömmar jag vill förverkliga under 2015…

IMG_9687.JPG

Förra året drömde jag stort – och drömmen infriades! För att någon där uppe tog min dröm på allvar? Nej, för att jag kämpade för att nå den genom att nå ett delmål i taget förstås!

Nyårslöften blir ofta snabba, stora och lite för oplanerade. Därför går de i stöpet inom loppet av någon månad eller två. För att undvika det gäller det att tänka smart.

Löften? Äsch. Det låter så trist. Drömmar! Det är mer min stil.

dreams_j.joo

En dröm ska inte bara vara en flyktig önskan enligt mig. Den ska komma med några delmål eller insikter jag vill bocka av längs vägen för att nå destinationen jag drömmer om. Därför ska jag tillbringa denna kväll med att fylla i en Drömlista som jag skapat. Den består av:
1. Vad drömmer jag om?
2. Vilka steg behöver jag ta för att nå drömmen?
3. När ska vart och ett av stegen tas?

Vad ska det stå på din Drömlista inför 2015?

😉

(Foto på drömvägen hittat här)

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Jag fick väldigt mycket inspiration av detta inlägget. Innan har jag bara satt några ”mål” inför 2015. Men nu kommer jag defenitivt göra en drömlista, som du kallar det!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 10 + = 11

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.