I dag i studion på Vakna med The Voice pratade jag om hur du skaffar nya vänner. Det är inte ett lätt ämne men samtidigt ett, i mina ögon, väldigt viktigt ämne. Vänskap är något alla söker och alltför många lever utan nära vänner och skäms över det.

Jag vill inte att folk ska skämmas över att inte ha några vänner. Det är inte fult. Och du är inte ensam. Det finns många som är utan nära bra vänner. Ibland handlar det om en flytt, en viss blyghet eller att man förlorat de man en gång hade pga. byte av skola/jobb/partner/annat.

När jag satt och surfade runt för att se möjligheterna online för ny vänskap så såg jag att en stor bloggerska hade lagt ut på sin blogg att hon ville sammanföra sina läsare som sökte nya vänner. Och jag gillade verkligen initiativet!! Det ledde till att en grupp på ca 8 tjejer sedan sammanstrålade för en fika – på en av läsarnas agerande. 🙂

Därför tänkte jag själv kolla, är du i behov av nya vänner?

Jag vill se hur många av mina läsare som också är sugna på att utvidga sin bekantskapskrets. Du kanske har massa vänner i dag, men vill ha fler, eller ”bara” fler äkta vänner, eller så har du inga nära vänner alls och vill gärna ha nya!

Mitt motto är att man kan aldrig ha för många nya vänner 😀

Jag kommer inte genast att sätta ihop nån träff, utan vill mest kolla av intresset inför framtiden. Jag vill verkligen kunna hjälpa alla där ute som är sugen på att träffa nytt folk – och ser detta som ett första försök till att göra nåt kul och bra samtidigt. 🙂

Så läser du detta och tänker:

Jaaa, jag vill träffa nya vänner!”

Mejla mig och skriv kort:
– Ditt namn:
– Din ålder:
– Din bostadsort:
– Vad som gör dig glad här i livet:
Märk mejlet ”nya vänner”.
Skicka till:
info (a) relationsproffset.se

Blir det stort gensvar så kanske jag mejlar ut om förslag på att ses för en promenad, en boulekväll eller vad som helst som kan vara en rolig aktivitet. Vi får se, inget lovat än…

OBS! Inget fokus på dejting – bara vänskap! Och du, bara för att du mejlar behöver du inte komma på en ev. framtid träff heller valet är ju alltid ditt… 😉

(Foto: Peter Szamer)

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Söker vänskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 13 + = 14

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.