Jag drivs av att möta nya människor och försöker alltid kontakta personer som min väg på nåt sätt korsar via mejl och fråga om vi ska äta lunch.

Det kan vara allt från personer som jobbar i samma bransch till förebilder jag har eller andra inspirerande egenföretagare.

Häromveckan mejlade jag Kristian som också är egen och journalist, bl.a. karriärredaktör för Metro, och frågade om han ville ses – och det ville han gärna!

20120927-171302.jpg

20120927-171314.jpg

Så vår lunch tog vi idag – och vilken härlig eftermiddag vi fick sen! 3 h flög iväg och vi hade oerhört mycket gemensamt och massa att prata om och peppa varandra med!

En nyvunnen vän känner jag 😉

Så lätt är det att skapa nya kontakter, de flesta är bara ett mejl bort. Så om du fick önska – vem skulle du då äta lunch med nästa vecka?

Leta upp personen och dra iväg ett mejl, alla måste äta lunch och att bli bjuden är ju en lyx! Så vem skulle tacka nej till nåt sånt, sätt igång allt är värt ett försök 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

4 comments. Leave new

Tack själv, Jacqueline! 🙂
Det här kommer att få spinoff:er, var så säker. Ska bli spännande att se hur ”paketeringen” tar sig – och dig – framåt.

Kram

P.S. Ser fram emot att få bjuda tillbaka på denna rika lunch.

Marie Hagberg
2012-09-29 11:25

Klart att två trevliga personer gillar varandra! Du är så häftig Jackie som bjuder in till sådana träffar!

relationsproffset
2012-10-01 08:27

Vad gullig du är Marie 🙂 Ja, jag älskar ju att träffa nya människor så jag försöker alltid få till lite spontana nyträffar så ofta jag bara kan!

[…] att jag själv tagit steget och kontaktat Kristian Borglund, som jag bjöd på lunch härom veckan (läs om det lunchmötet här!) och som nu gärna ville ha med […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 40 + = 50

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.