Har du och din partner kommit så långt att ni är sugna på att stadga er för gott. Då gäller det att komma på nåt romantiskt och smart sätt att fria på, om ni inte föredrar det enkla men fint klassiska sättet. Jag satt och kollade runt lite på Youtube och fann dessa tre frierier som du kan hämta inspiration från.

Ganska kul faktiskt 🙂


På isen.


På bion.


På taket.
Det sägs att detta klipp bara är ett PR-trick, vilket det säkert är! Men i vilket fall, hämta inspiration från det, för det är grymt smart och elakt på en och samma gång 🙂

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] in de här frierierna, de är grymma och värda att hämta inspiration från. Rate this: Like this:GillaBli […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 6 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.