Såhär såg det ut under förra veckans sändning då jag hittade på en konflikt mellan Martin och Izza och coachade dem i hur de skulle tackla den.

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Skulle du kunna tala om varför många tjejer gillar/går tillbaka till killar som behandlar dem dåligt? Jag har träffat en tjej som varit tillsammans med en kille som verkligen behandlade henne som skit. Hon sade att han tog henne så långt ner som hon aldrig varit förut.. 3-4 veckor gick och vi träffades mer ofta, gick på bio, var hemma hos mig och kollade på film o.s.v. Hon har hela tiden sagt att hon inte vill gå för fort fram, och det har jag accepterat, men för senast 4 dagar sedan när vi låg och pratade med varandra i telefon på kvällen innan vi lägger oss som vi brukar så var hon väldigt på och praktiskt taget bad mig och önskade att jag låg med henne där i sängen. Nu håller hon på att börja träffa sitt ex igen och ska idag sova över hos honom.. Hon har hela tiden sagt att hon ej kommit över honom men det känns skit för mig, jag som har behandlat henne precis som hon är värd att behandlas (som den perfekta tjej hon är), och så vill hon fortfarande gå tillbaka till sitt ex som behandlat henne som skit.. I nuläget har hon sagt att hon gärna vill fortsätta ha samma kontakt som VÄNNER men det är ju bara för att hon tagit upp kontakten med exet. Finns det något jag kan göra för att förändra situationen? Eller måste jag helt enkelt gå vidare och kanske t.o.m. vänta på att hon ska inse att hon förtjänar bättre? Enligt min åsikt så förändras inte ett sådant beteende (hos killen) utan han kommer nog att fortsätta behandla henna illa. Hur får jag henne att inse detta?
Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 6 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.