Facebook
Twitter
LinkedIn

6 comments. Leave new

Ledsen dumpad ex-flickvän
2013-04-16 16:27

Bra tips men har du något mer konkret? Om ens försök att övertyga ex-killen inte funkar och det inte verkar ta att ”försvinna från båset”. Jag vet redan att det är han jag vill ha… Har gått cirka 2,5 -3 månader sedan uppbrottet. Jag är 20, han 21. Tror Inte han har träffat någon ny men vill få tillbaka honom innan han gör det – för då är det ju kört… Vad mer kan man göra? Måste ju finnas nå ”mindtricks” eller andra saker att ta till.

Med vänlig hälsning, ledsen tjej

Förkrossad tjej
2016-01-18 08:25

Min kille gjorde slut för att han inte hade känslor kvar för mig. Vi gjorde slut för 4 dagar sen och ja herregud jag är fotfarande förkrossad. Han vill fotfarande ha kvar mig som vän men det känns svårt. Vi har snackat mycke nu dem senaste dagarna men jag har börjat backa bort lite mer för att det är det jag läst om man vill få tillbaka sitt ex. Det finns ingen annan jag vill ha. Han säger att det inte funkar ifall inte båda känner på samma vis. Jag vill/ måste få tillbaka honom innan det är försent….

Jag och mitt ex gjorde slut för ca 1 år sedan och vi har inte pratat sen dess. Jag har tänkt på honom i princip varje dag sen det tog slut men jag vet dock inte om jag saknar just honom eller bara känslan att ha någon. Hur ska jag göra? Jag tror inte att han vill ha tillbaka mig. Sen bor jag i en liten stad och alla känner typ alla så om jag träffar någon ny kille så känner han mitt ex och det är jobbigt. Kram

Men om personen faktiskt VILL det?!Just för dissandet och det dära ”nej:et” triggas igång till ”Jag VILL ha honom/henne!Jag SKA ha honom/henne!” lite sådär ”exklusiva”,svåråtkomliga om du förstår hur jag menar ..?

Hej! Mitt ex gjorde slut bara för att han och jag har för olika intressen. Han tycker om mig fortfarande och ville inte egentligen göra slut men att det kändes det mest rätta. Jag vill ha honom tillbaka och jag undrar hur? Jag mår bara så dåligt över att vi inte är tillsammans längre och liksom vi har aldrig bråkat, inte en enda gång. Snälla hjälp mig! Vad ska jag göra?

För några år sedan så gjorde min ex pojkvän slut med mig. Jag blev väldigt ledsen, och sedan dess jar jag varit kär i han.

Han har inga känslor för mig som jag har för han. Han vet det och försöker göra så jag rodnar för mina klasskompisar. Han går och säger snygging och taffsar på mig när typ min bästa kompis ser på. Jag rodnar ju sedan kysser han mig och går.

Hjälp mig älskar han mig eller inte? Jag vill ju ha ett förhållande med han. Jag vet ju inte hur det ska gå för oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 6 = 4

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.