Förutom att vara rejält smidig – vad är det mer du bör tänka på när du ska få kollegan på kroken? Här är mina lista hur du går tillväga punkt för punkt för att få till en dejt – utan att göra bort sig på jobbet.

Och imorrn snackar jag om det här:

5 saker vi inte kan vara utan i en kärleksrelation

Med en rejäl dos humor och glimten i ögat imorrn.

Så missa inte mig…

.. varje tisdag i 105.9 och på Kanal 5 kl. 8.30!

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

4 comments. Leave new

Hej ! jag brukar titta på dig på vakna med the voice & tycker du är suuuperhärlig! nu till min fråga och var ärlig, jag är 20 år och har varit singel i 2 år. innan det hade jag pojkvän i 3 år och med honom hade jag haft sex med 3 st. Nu på de här 2 åren jag vart singel har jag haft sex 20 personer. så allt som allt har jag haft sex med 23 personer….. helt räligt vad tycker du om det ? tycker du att det är för mycket? Och om jag skulle träffa en kille jag vill ha ett förhållande med, tror du han kommer dra sig tillbaka om han får veta hur många jag har legat med? snälla ge mig ett svar………..kram

relationsproffset
2012-09-18 08:31

Hej Klara,
Tack för ditt lilla ”dilemma” jag lyfter din fråga direkt på bloggen och svarar där -)
Kram till dig

Patricia
2012-09-19 20:51

Haha!!

Såg sista klippet, gud så roligt! Du är så otroligt duktig!

Mycket imponerad!

Kram!

relationsproffset
2012-09-19 21:28

Vad kul att du gillade det – tusen tack för dina ord de värmer enormt!! 🙂 Kram till Dig vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 1 + 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.