Förra veckan drog jag 5 snabba tips för dig som nätdejtar, i Vakna med The Voice. Man hinner dessvärre inte ge så konkreta råd på bara några få minuter i live-tv, men lite smått och gott har du säkert att hämta härifrån.

Såhär kan du skriva en lite mer negativ sak på ett komiskt sätt i din dejtingprofil. Jag läser upp ett ypperligt exempel från en ”djurhatare”:

Tänk på det här när du lägger upp bilder på dig själv – och hur snart ska man egentligen boka en dejt?

Punkt 1 på denna list blev tyvärr bortklippt, och det var: Det är okej att dejta fler! Och ha tålamod! Det är tidskrävande med nätdejting, och det kan ta tid att få svar, eller hitta nån som faller dig in i smaken. Men det är inte dåligt av dig att träffa 2 olika personer samma vecka, du måste ju känna dig för.

Vill du ha hjälp med att skriva en nätdejtingprofil? Då kan jag hjälpa dig! Kolla här

Missa inte mig imorrn! 🙂

Då snackar jag om det här: Så raggar du på kollegan!

Varje tisdag 8.30 i Vakna med The Voice, i 105,9 och på Kanal 5.

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 3 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.