Just nu sitter jag på ett tåg på väg till hemlig ort. Jag ska medverka som expert i ett känt svenskt tv-program jag själv ofta kollar på. 🙂

20140625-142454.jpg

Som vanligt i tv-branschen får inget komma ut – därför vågar jag inte säga mer än så. Jag lovar dock att hojta till när det sänds sen. Men spännande ska det i alla fall bli (jag är givetvis galet nervös!!) och förhoppningsvis väldigt kul!

20140625-142731.jpg

På vägen köpte jag senaste numret av Wellness. Och hittade en artikel med mig själv i. 🙂

20140625-142542.jpg

20140625-142555.jpg

20140625-143108.jpg

En parantes…Var jag skrytig nu som skev det här? Det tycker jag inte. Men många Jante-människor skulle nog säga det. Lyfte jag mig själv? Ja! Var jag så glad för dessa två jobb att jag ville dela med mig av det till dig? Ja! Vi borde bli bättre på både att lyfta oss själva och dela framgång och glädje med andra. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 97 − 88 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.