Såhär såg det ut när jag satt och förberedde dagens sändning av NRJ. Jag gick igenom mängder av frågor som trillat in till mig i sommar från lyssnare runt om i landet – och gjorde en snabb bedömning om vilka som är mest vanliga och därför också mest lyssnarvänliga.

20140818-221318.jpg

För så funkar det nämligen i mitt radiojobb. Lyssnare kan ställa frågor via NRJs radioplay-sajt, frågor som dimper ner i producentens inkorg som han i sin tur mejlbombar mig med. Och det slutgiltiga valet gör jag, där jag försöker blanda så gott det går för att programmen ska bli intressanta. En ensam singel här. Ett par med problem där. En jobbig chef här. Brist på äkta vänner där.

Variation finns, men… variationen är dock inte så stor på frågorna som man kan tro.

Denna sommar har temat otrohet garanterat vunnit kan jag säga!

Men, nu kör vi för strax är det skarpt läge här i studion… 😉 Detta sänds kl 08.00 imorrn i 105,9. Tyvärr kommer inga klipp finnas då kamerakillen inte va på plats idag.

20140819-105349.jpg

Titti smygfotar mig och jag hajjar till i sista stund..haha 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 75 = 76

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.