Det är inte lätt när man plötsligt inser att man är kär i sin KK. Ännu värre om relationen inte ens är definierad som endast en sexuell relation och man är tveksam på vad den andra parten vill. Vi tog tag i lyssnardilemmat, jag Roger och Titti och försökte rådge denna tjej, vars mejl löd såhär:

Hej! Jag har träffat en kille i ett och ett halvt år nu, grejen är att han är en party kille och vill fortfarande ses på helger och sova ihop aldrig göra något annat! Han hör av sig hela tiden och vi ses ofta och jag är tok kär i honom! Hur ska man bete sig mot en sån kille? Kan inte säga nej till honom men jag vill ju bli tillsammans med honom på riktigt!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 80 = 87

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.