… hur ser du på din? Låter du dig nedslås av folks kritiska åsikter om allt du ”inte kan” eller ”inte borde” eller ser du det, liksom jag, som en chans att ge igen och allt visa dem?

20140701-193751.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Jaqueline! Jag har följt dig både på bloggen och på radion ganska länge nu och måste bara säga att jag tycker du är så himla BRA! Har fått så mycket pepp och så många kloka tankar att ta med mig. Tack!!

Min utveckling är min passion – klockrent! Jobbar ganska mycket på min egen personliga utveckling och framför allt på att lära mig att göra mina val utifrån vad jag själv innerst inne vill och behöver. Brukar se det som ”projektet jag” och jag är ju det viktigaste jag har. Behovet av att bevisa att jag kan göra saker bara för att andra säger att jag inte kan har däremot nästan helt försvunnit sedan jag började följa min magkänsla och göra saker för min egen skull. Det är inte ”kan” som styr utan ”vill”. Om jag kan eller inte spelar ingen roll om jag inte vill och vill jag, då kan jag. Jag har inget behov av att bevisa något för någon annan än mig själv. Så har det verkligen inte alltid varit men det är en riktigt skön känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 30 + = 32

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.