På min obligatoriska eftermiddagspromenad i dag lyssnade jag på Martina Haags gamla Vinterprat i SRs app. I alla fall halva, resten får jag ta imorrn. 🙂

Hon pratar om hur hon försökte bli av med sina gravidkilon genom att börja springa. Och det är allt annat än tråkigt!! Jag gick med ett så stort leende på läpparna att folk jag mötte till och med vände sig om.

20141001-143449.jpg

Hittills har jag inte bara fått mig ett gott skratt utan hon har även kommit med en hel del poänger kring hur man sätter bra mål, vilka fällor som finns på vägen och hur man tar sig igenom dem. 🙂

Jag ser fram emot nästa halva imorrn.

Mitt tips till dig: Lyssna på henne du också!!

🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 92 − 87 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.