Jag vill inte att min höst ska bestå av jobb, träning, soffhäng och sömn. För att sen kanske kanske göra nåt kul på lördagskvällarna. Det blir inte enbart tråkigt utan även energifattigt. När jag har jobbat 9-10 timmar på en dag är jag helt slut. Och åker ofta hem och stupar ner i soffan, och om jag är duktig tvingar jag mig till gymmet. That’s it.

Mitt liv brukar inte bestå av så mycket mer än så i vardagslunken. Jag är lika svensson som alla andra med min livsstil. Och även jag får ångest för att ”ingenting kuuuul händer…ahhhhhh!!!?”

Men vet du, man måste SKAPA sig kul! Sånt händer inte av sig självt.

Man kan inte heller vila sig pigg och energisk. Man måste aktivera sig pigg och energisk. Och man måste prioritera och planera för ”KULIGHETER” så att vardagen fylls av kreativitet, liv och positivism.

Och just det har jag börjat lägga allt mer fokus på – och än mer ska det bli i höst.

Så min fråga till dig blir: Vilken ”kuligheter” vill du planera för inför nästa vecka? Och inför denna höst 2014?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 2 = 5

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.