När jag vaknade imorse var jag otroligt glad över att någon där uppe skänkt lite sol till mig i dag. Det var exakt det jag behövde just nu!

IMG_8936.JPG

De senaste 2 veckorna har det hänt några jobbiga saker i mitt liv – inga hemska kriser men jag har ställts inför känslomässigt svåra val.

För några år sedan hade jag undvikit allt jobbigt. Dragit ner persiennerna och gått i ide tills jag hade tagit itu med allt inom mig. Eller ännu bättre; tills någon annan hade tagit hand om saken. Men så agerar jag inte längre. Jag antar att 10 års intresse och 4 års arbete på heltid med personlig utveckling lönar sig. Det vore väl konstigt annars, eller hur?

Aldrig har jag sett mig själv resa mig upp mentalt så fort som i dag.

Jag har handskats med situationerna på bästa sätt enligt de valmöjligheter jag ansett mig ha haft, accepterat alla negativa känslor och fortsatt framåt trots att det är tungt.

Vem har sagt att det är lätt att vara människa? Allas våra liv går upp och ner. När allt är toppen eller botten är något fel. Det är pendlingen mellan toppar och dalar som life is all about.

IMG_8940.JPG

IMG_8938.JPG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 51 + = 60

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.