Denna gång är det en kille som fortfarande tänker på sitt ex efter att 1 år gått från uppbrottet. Hon hade blockerat honom på Facebook men plötsligt hävt spärren, vilket lämnat honom förvirrad?! Han har i sitt brev tre olika förslag till varför hon nu gjort så – och nu vill han höra min Roger, Ola och Tittis syn på saken.

Och självklart ger vi honom det!

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hej! Jag har försökt att få tillbaka mitt ex efter en hel månad, det konstiga är att hon har gått vidare så fort efter vi har varit tillsammans i nästan 3 år. Hon har börjat på att träffa någon annan, för att hon vill inte att jag ska röra henne. Hon ignorera mina samtal, blockat mig och hon har helt plötsligt inga känslor kvar alls.. jag har mina känslor kvar för henne, men hon vill att jag ska släppa taget om henne. Låter lite konstigt, så det är därför man uppfattar som att hon har någon annan och plus att hon säger att vi inte lever i samma dröm? fattar inte varför man har dom kvar om man inte är tillsammans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 86 − 83 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.