I helgen delade en vän denna artikel av Mark Manson på Facebook. Den är visserligen skriven för 1 år sedan, men det gör den knappast sämre för det. Och ända sedan jag klickade in på den har jag haft den i bakhuvudet…

För mycket av det han säger är också det jag själv pratat mycket om. Och även sa till Rikard som jag coachade i Lyxfällan (läs om det inlägget och hitta länk till programmet här). Alla kommer att bli avvisade. Vi blir det hela tiden. Varje dag. Fast på olika sätt. Och det gör ont. Det handlar inte om att vissa människor lyckas undvika detta, och på så sätt når framgång, utan om att de lärt sig att tackla den smärta avvisanden ger upphov till och vågar klättra vidare mot sina höga mål.

Lättare sagt än gjort, jag vet. Men det är en viktig insikt vi behöver komma till tror jag.

Artikeln handlar om baksidan av lyckan. Om vägen till kärlek. Och framgång. Och hur beredda vi egentligen är på att vandra den känslomässigt tuffa vägen för att nå dit.

En del saker han skriver i artikeln tycker jag inte riktigt att jag kan hålla med om, men han har en bra poäng här i början i alla fall.

Läs hela artikeln här!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 57 − 48 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.