Nu kommer jag åter igen att gästa Vakna med NRJ varje vecka och ge relationsråd. Det nya gänget Titti, Ola och Roger kände att relationer är ett hett ämne och har tillfrågat mig om jag vill komma som fast gäst. Självklart vill jag det – så jag sa JA!

Om du följt mig tidigare år med gamla Vakna-gänget vet du att min punkt bestod av en lista. Jag ville dock ändra på detta och kom med idén att vi i stället lyfter en läsarfråga varje vecka. Det kan handla om vilka typer av relationer som helst:
Kärlek
Brist på kärlek
Vänskap
Kollegor
Chefer
Grannar
Föräldrar
Syskon
Samarbetspartners
m.fl

Vill du ha hjälp med någon av dina relationer?

Om du har ett dilemma eller vill ställa en eller fler frågor kring någon relation du går och funderar på i ditt liv – gör det till min mejl så är chansen stor att jag tar upp den i programmet framöver.

info (a) relationsproffset.se

Skriv ett förnamn och en ålder tillsammans med din fråga.

Nedan kan du se läsarfrågan från förra sändningen! 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 55 − = 50

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.