Jag ser det alldeles för ofta. Personer som låter rädslan styra deras liv. Medvetet. Eller omedvetet. Oavsett blir drömmarna svåra att nå.

Sårade blir vi alla. Det är en del av livet. En del av relationer. Vissa blir det en gång, andra blir det tusentals. Visst är det orättvist, men vem har sagt att livet är rättvist?

Den enda som vinner på att du följer rädslan i stället för längtan är rädslan själv. Varje gång du följer den växer den sig starkare och innan du vet ordet av det ÄR du rädslan i stället för att den endast våldgästar dig då och då.

Det modigaste du kan göra är att leva ditt liv ändå, omfamna rädslan, var snäll mot den och låt den finnas. Men låt den aldrig styra över dig, inte när det kommer till att älska.

(Foto från freeimages.com)

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

- Sofie,*
2014-04-11 23:21

Fint citat på bilden 🙂
något att sträva efter i livet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 45 − 43 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.