Jag har också en förmåga att bli ohyggligt trött och deppig under vinterhalvåret. Och extra tungt, för såväl mig som många andra enligt forskning, är det på slutspurten i feb-mars ungefär.

För det är då energireserverna man bunkrat upp under sommaren börjat sina på riktigt. Därför är det nu som det är extra viktigt att peppa sig själv för att orka.

En pepp jag har bland många är att ge mig vårtecken redan nu. Blommor fungerar utmärkt!

20140213-135501.jpg

Med dessa tulpaner i mitt kök blir jag både lycklig när jag tittar på dem och känner mig peppad att hålla ut liiite till för snart är solen och värmen här för att stanna.

Dessutom doftar det vår i hela lägenheten vilket stimulerar mig på ytterligare ett sätt än bara genom det visuella.

Det må låta banalt, men för mig funkar det fint. Vad har du för små ”peppiga” saker för dig för att du ska orka hålla ut tills energidepåerna får fyllas på igen? 🙂

20140213-135508.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.