Nu har vi haft sex härliga paradisdagar på Koh Chang där vi har njutit av de sista soltimmarna innan avfärd mot Bangkok. Eftersom internet var rätt kasst där också har jag inte bara tagit semester från Sverige och jobbet utan även min mobil och bloggen. Knappt har det gått att ens skicka ett sms – så varför bry sig om att ens ta fram den? 🙂

Thai_kohchang_1

Vi hamnade på det bästa hotellet på hela stranden – Kacha Resort & Spa. Rena drömmen och betydligt mycket finare än förra stället, även om båda var charmiga på sitt sätt. Men med ett läge och en enorm pool precis vid stranden vinner tyvärr resorten på Koh Chang mot Koh Samet.

Thai_kohchang_2

Thai_kohchang_3

Vi har dock inte bara legat och läst romaner på stranden och badat i poolen utan har även hunnit med två utflykter. Den första var en heldagstur med båt för att snorkla vid några olika öar. Jag önskar innerligt att jag hade haft en undervattensmobil (som vissa kineser verkade ha såg jag) så jag hade kunnat fota de färgglada fiskarna.

Thai_kohchang_4

Thai_kohchang_5

Thai_kohchang_6

Thai_kohchang_8

Thai_kohchang_7

En annan dag tillbringade vi med elefanterna uppe i djungeln. Vilka fantastiska och mäktiga djur, och naturen där uppe var enastående! Vi både red på dem och badade med elefanterna och våran som vi fick hette Sinoan.

Thai_kohchang_9

Thai_kohchang_10

Vi träffade en dans familj som fotade oss medan vi fotade dem. Så vi fick en mängd bra bilder både på oss och Sinoan och när vi badade med den andra elefanten (som vi inte vet vad den hette men som David döpte till Trynet.. haha). Men den bästa och framför allt roligaste bilden var ju denna…

… när D plumsade av Trynets rygg och jag fortsatte att skrubba henne på huvudet (ja, vi vet att det var en hona eftersom de inte har några manliga elefanter där vi var eftersom de är mer opålitliga).

Thai_kohchang_11

Allt som allt har vi haft några fantastiska dagar på Koh Chang fyllda av sol, bad, äventyr, skratt, avslappning, vänskap (vi har träffat massa nya härliga människor som vi hängt med!) och framför allt KÄRLEK!

Thai_kohchang_14

Hejdå Koh Chang, vi lovar, we will be back!

<3 Nu väntar upptäckande och shopping i storstan Bangkok, och sen flyger vi hem till Sverige igen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 53 = 61

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.