Jag har hamnat i paradiset. Det är perfekt temperatur, perfekt läge, perfekta stränder, perfekta restauranger, perfekt turkost hav. Jag tror aldrig jag har uppskattat en semester såhär mycket. Det kan ha med att göra att Sverige också var ofantligt grått, kallt och trist när vi lämnade landet.

Thai_kohsamet_2.3

Thai_kohsamet_2.6

Thai_kohsamet_2.8

Thai_kohsamet_2.5

Thai_kohsamet_2.7

Thai_kohsamet_2.4

I dag är i alla fall sista dagen på ön Koh Samet. Det ”firade” vi med en kajaktur där vi utforskade en ny strand på ön som var riktigt mysig.

Thai_kohsamet_2.1

Thai_kohsamet_2.2

Imorrn åker vi vidare till Koh Chang. Denna gång ska vi INTE åka speedboat som vi gjorde hit, jag fick djupandas hela vägen och försöka tänka ”ta det lugnt, det ordnar sig, inget kommer att hända” för att inte få panik på grund av att killen körde som en galning och båten slog så hårt att jag varje sekund var beredd på att vi skulle kantra.

Jag var inte den enda som kände så kan jag säga.

Vi var ungefär 20 pers ombord, vara 6 svenskar. Och som du säkert vet har vi ett enormt säkerhetstänk i Sverige till skillnad från många andra länder. En av kvinnorna försökte ”styra upp situationen” utan resultat. Själv bet jag ihop och tänkte alternativa tankar i stället för katastroftankar. 🙂 Så jag säger tvärnej till ännu en sådan resa, det får bli den långsamma trivsamma färjan i stället.

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Vilka underbara bilder!!! Åh, längtar tillbaka till både Koh Samet och Koh Chang nu. Kan meddela att Stockholm hade -4 i morse. Du vet… långkallingar och sånt.

Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 7 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.