20140703-190632.jpg

Nu är jag på Arlanda och strax går flyget som jag och två vänner tar ner till Tyskland. Vi ska ha en riktig tjej-långweekend och hälsa på en kompis som bor där. Ett underbart sätt att starta sommarsemestern på!! 🙂

Som du då säkert också kan räkna ut blir det inte så mycket bloggande de närmsta dagarna – men vi hörs igen om en vecka. Fast… känner jag mig själv rätt kan det eventuellt bli en och annan Berlin-bloggbild också. Så håll utkik 😉

20140703-192010.jpg

Försöker få en decent picture ute på den stormiga ”startbanan” haha .. det gick sisådär men KUL hade vi i alla fall!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 52 + = 56

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.