I morse vaknade jag och steg ut i hallen. Där låg ett fint rött kuvert med mitt namn på. Jag blev väldigt nyfiken – särskilt då kuvertet inte hade frimärke. ”Åh, en inbjudan till någons fest kanske” tänkte jag och öppnade det…

… men det var det inte. Inuti låg ett biokort!

Texten löd:

”Tack för all hjälp sist…”

I detta fall var det en vän som ville tacka mig för att jag ställt upp och hjälpt till – och den gesten värmde så mycket mer än ett tack-SMS, jag blev helt varm inombords.

Och det var då jag kom på idén! Tänk om det där kuvertet i stället hade varit från en kille jag dejtade, med en enda biobiljett i och med texten:

”Möt mig i kväll kl 20.30, utanför Sergel!”

Det hade varit en rolig utbjudning må jag säga. Överraskande och originell. Är det så man blir utbjuden på dejt spelar själva aktiviteten ingen roll. Då funkar bio ypperligt. 

Så kom igen, prova den nästa gång? Do it, just do it!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 30 + = 37

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.