Jag har medvetet låtit bli att gå med då jag haft fullt upp med alla andra mediekanaler jag har hand om – men nu kände jag att tiden var inne och jag faktiskt längtade efter att få gå med i Insta-sekten!

IMG_1913.JPG

Så nu hittar du mig där, sen sisådär 16 h tillbaka… 😉 Ja, jag fick ett infall igår lördag natt 00.30 typ… Jag älskar när sånt händer, när energin börjar bubbla inom en och du plötsligt slås av tanken: ”NU gör jag det, NU startar jag kontot, NU händer det!!”

Följ mig gärna! @jacquelinejoo

Jag kommer bjuda på bilder ur såväl mitt privatliv som min yrkeskarriär… Och så en hel del bra citat – så klart! 🙂

TREVLIG SÖNDAG! <3 Vi ses på Insta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 4 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.