Som vi har spånat, som vi har jobbat, som vi har slitit – jag och min underbara utvecklare Sebbe. Och äntligen får vi belöningen! Bättre midsommarpresent får man leta efter… 😉

Så testa din midsommardejt nu direkt – i smyg!!!

Testet är till för dig som känner dig lite osäker på din nya/gamla dejt. Och som vill se hur ni ligger till inom olika områden. Eller för dig som vill göra den braiga dejtingrelationen ännu bättre-

Ladda ner I date Joo-appen här eller uppdatera den i App Store.

20130621-180236.jpg

Kanske har ni inte blivit officiella än och du undrar varför?

Eller känner du dig osäker på om din dejt verkligen vill vara lika seriös som du?

Eller om han/hon ens är intresserad?

Och om er dejtingrelation är så sund som du inbillar dig?

Kanske finns det några orosmoln du skulle behöva ta reda på vilka de är?

Eller så har ni en toppenbra dejtingrelation men du vill göra den ÄNNU bättre och snabbt veta vilka områden ni kan förbättra!

Oavsett vad – gör testet en gång, två gånger eller tusen gånger. På alla du nånsin dejtat eller på din nuvarande dejt (och om du hittar nån att dejta i sommar som du vill testa!). Du kan göra obegränsat med test, spara eller radera eller påbörja och sen gå tillbaka igen. Valet är ditt, möjligheterna är många.

Här är de sju kategorierna du kan få antingen 1, 3 eller 5 stjärnor på.

20130621-180244.jpg

Och den här kategorin kan ge dig en hint om vad som kanske är anledningen till att ni ännu inte är ett par – eller vad du bör vara uppmärksam på:

20130621-180250.jpg

Det finns närmre 200 olika svar du kan få, personligt uträknade och skrivna av mig – och kalkylerade av Sebbe och datorn helt beroende på hur du svarar på varje fråga. Så även om vi byggt testet enkelt och pedagogisk är det allt annat än ett simpelt test!! 🙂

Uppdatera/ladda ner I date Joo-appen nu direkt – och gör testet!!!

(Tyvärr finns testet inte för Android än…kanske till 2014)

Ha en härlig midsommarkväll. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 4 + 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.