Minns du att jag skrev om dejtingsajten Match nya satsning Dejtmaskinen? Den scannar av dina singelvänner på Facebook och föreslår slumpvis en potentiell dejt. I mitt förra inlägg där jag tipsade om den (läs det här efterfrågade jag även någon som testat det – och fick napp!

En tjej som kallar sig Anna86 skriver såhär:

Jag är rätt blyg av mig och efter att ha läst din blogg där du är allmänt öppen med att Facebook-raggande faktiskt inte är tabu snarare tvärtom något bra så har jag länge funderat på om jag ska kontakta några jag känner till via FB och starta en konversation eller fråga om de vill hitta på nåt. Men jag har inte vågat som sagt,.. Däremot när jag såg ditt inlägg om den där slumpande dejtmaskinen så tänkte jag att jag hade min chans! 🙂 Så jag testade o det jag kanske borde kalla tur, eller ödet?, var att en av de jag tänkt på slumpades upp. Så jag skickade det vidare till honom – och nu ska vi snart ses på en dejt! Jag är sinnessjukt nervig men tror det kommer gå vägen.. håll tummarna för att det blir en bra träff!

Du hittar Dejtmaskinen om du loggar in på Facebook i ett separat fönster och klickar här.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.