Jag vet inte om du liksom jag har passat på att göra något av allt det som ger dig energi denna helg, i stället för att enbart springa runt på obligatoriska påsk-fika-lunch-middags-träffar?

Denna helg tackade jag nej till fler inbjudningar just för att jag vet att det inte är avkoppling för mig att hoppa runt på sociala evenemang, hur trevligt jag än skulle ha när jag väl var där. Jag kände att jag behövde få riktig vila varvat med saker som verkligen ger mig energi.

Och därför såg jag också till att det blev så! Och valde noga vad jag tackade ja till, vilket har satt positiva spår såhär i starten på den nya jobbveckan. För jag känner mig harmonisk… 🙂

För mig är energi att få göra det jag längtat efter länge. En sådan sak var att just få plantera nya blommor som en försmak på den kommande sommaren.

Jag styrde min kosa mot Plantagen och shoppade loss!

🙂

20140421-201205.jpg

En liten stund senare…

20140421-201055.jpg

Och såhär fint blev slutresultatet…

20140421-203509.jpg

Och så planterade jag lite inomhus-örter också när jag ändå var i farten! Blev kanonsnyggt i fönstret.

20140421-215817.jpg

Jag är supernöjd, full av energi och glad över att jag tackade nej till annat och gav mig själv denna stund i påskpresent! 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 89 − 79 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.