Varje vecka tar jag och Titti, Ola och Roger upp ett läsardilemma och diskuterar vad som är bäst att göra i just den situationen. Så nu kan du ställa vilken fråga du vill till mig – helt gratis – och få en chans att höra mitt svar i Vakna med NRJ.

Ställ din fråga på min egen sida på NRJ’s radioplay-sida här eller mejla mig direkt (info (a) relationsproffset.se) och märk din fråga med NRJ samt skriv det anonyma namn + ålder du vill ha.

Chansen är STOR att just din fråga väljs ut – och svaret är gratis!

Vill du i stället ställa en fråga helt anonymt via mejl och få ett personligt svar med tips och råd på hur du ska tänka och göra från mig (kostnad: 200 kr) – mejla till min adress ovan men märk mejlet med PRIVAT. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 94 − 90 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.