Facebook
Twitter
LinkedIn

3 comments. Leave new

Hej, Jag har följt din blogg i flera år och jag måste säga att den inte är lika bra länge, beror förmodligen på att du inte lägger ner lika mycket tid på dina inlägg på bloggen då du har mycket annat på gång. Varje gång jag går in på bloggen dessa dagar blir jag besviken. Jag känner inte längre att det ger mig något att gå in på din blogg vilket är väldigt tråkigt då din blogg har varit den ända jag följer då jag anser att du tar upp så bra ämnen och ger ditt perspektiv på olika frågor. Jag hoppas att din blogg blri mer som den var förr. Jag skriver inte den här kommentaren av elakhet utan jag lägger ner tid på att skriva den just för att jag bryr mig om den. Det jag saknar är fler inlägg där du tar upp ämnen och din syn på ämnena. Det känns som att det allt oftare är bilder och länkar till program du deltar/deltagit i än sådana inlägg man som läsare vill ha. Önskar dig allt det bästa!

relationsproffset
2014-04-23 10:27

Hej A, tack för din kommentar! Jag är glad och tacksam att du tog dig tid att skicka lite konstruktiv feedback till mig och jag förstår att du inte skriver det för att vara elak. Du har rätt, jag lägger inte ner lika mycket tid på bloggen eftersom jag inte har den tiden fri längre. Så inläggen blir kortare, det blir fler klipp och kanske ett längre i veckan som är mer analyserande. Och inget helgbloggande. Det är också en del i min personliga egna utveckling och ett beslut jag tagit medvetet. Jag har bestämt mig för att det är just den nivån jag vill ha på bloggen och det känns skönt för min del, eftersom jag inte vill bränna ut mig då det är många delar i mitt jobb som ska till för att få verksamheten att gå runt. Jag lägger hellre den tiden och energin på att hjälpa mina klienter tänker jag då jag är väldigt fullbokad just nu. Därför tänker jag att de som är ute efter att läsa mer djupanalys varje dag kanske helt enkelt får leta sig vidare till andra bloggar, och de som tycker den här nivån är skön får gärna stanna kvar. Jag uppskattar din åsikt och det är bra att du vågar yttra den. Jag hoppas också att du samtidigt förstår mig och mina val. Kram till Dig

[…] följer bloggen i appen I date Joo. Men nu är det problemet löst – så scrolla ner eller klicka här för att kika på det om du är nyfiken. Bookmark the permalink. ← Det är inte mycket […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 8 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.