Här sitter jag och jobbar i denna fantastiska trädgård! 🙂

20140805-124944.jpg

Denna förmiddag, efter vår morgon-standard-powerwalk, tillbringar jag med att svara på alla mejl som inkommit de senaste 5 v (puhhh!). Men när man får äran att jobba från en sån här miljö känns det inget annat än enbart lyxigt och härligt!

I år har vi nämligen bytt hus med min kollega Egil och hans fru – vi fick deras Visbyhus och de min mammas skärgårdshus utanför Sthlm.

Vilket är helt perfekt ju!

20140805-124959.jpg

20140805-125009.jpg

Om de någon gång funderar på att byta karriär har de nog sitt kall inom trädgårdsmästeri… 🙂

20140805-125016.jpg

20140805-125023.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 7 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.