Ett misstag som många singlar – och även de som är i nya relationer – gör är att låta sin osäkerhet påverka dejtandet och förhållandet. Det vill säga, de ifrågasätter, ställer onödigt många krav och vill ha försäkran om att detta leder till något bra, eller att relationen inte kommer att avslutas.

Tror du att det leder till en bra varm kärleksfull och tillitsfull relation? Tyvärr inte. Snarare tvärtom!

Den enda du kan påverka, som jag tidigare nämnt, är Dig själv! Så fort du släpper ansvaret för det som är utom din kontroll och slutar kräva svar på VARFÖR allting händer och alla gör som de gör – och i stället fokuserar på det du faktiskt kan styra över, dig själv, dina känslor, dina tankar och hur du uttrycker dessa kommer du att bli tryggare i dig själv. Och må mycket mycket bättre!

Och på så sätt attrahera andra singlar till att börja dejta dig – och få din partner att uppskatta dig precis som du är i er relation!

Trygga personer som lätt finner kärleken – och kan behålla den genom att ha en sund relation – har alla en gemensam nämnare: De är trygga i sig själva och försöker inte styra och kontrollera den andra personen.

Men kan du bli tryggare i dig själv på bara en dag? Genom att bara bestämma dig för att bli det?

För vissa funkar det att komma till insikt själv och bara bestämma sig från en dag till den andra. Men för de flesta funkar det sällan på det sättet. Du behöver komma till insikten med hjälp av någon utomstående, typ en coach. Och därefter börja sätta upp mål för hur du ska ta dig dit.

Jag kan hjälpa dig! Kolla här.

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 2 = 6

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.