I annat fall brukar vi säga att det är dåligt att tänka ”tänk om”-tankar, men just den här dagen kände jag att mina sådana tankar faktiskt kan bidra till en skönare värld. I alla fall om vi kunde börja följa dem… 🙂

För er som inte hänger med på Martins cupcake-fråga (vilket jag inte tror att många tittare gjorde eftersom det var ett intern-skämt) så kan jag förklara att han syftar på att Izzas dejt just dök upp med det på andra dejten och hon inte gillade det! Och Izza är irriterad på att han drar upp det hela tiden, så därför försökte jag neutralisera den frågan en aning..haha 🙂

Imorrn pratar jag om ANKNYTNINGSMÖNSTER, missa inte på Kanal 5 cirka kl 07.30 och 08.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 84 + = 90

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.