Äntligen lanserar jag och Egil Linge, leg psykolog/psykoterapeut och författare till bästsäljande böckerna Hemligheten och Den mörka hemligheten vår kurs i anknytning och relationer. Vi kommer köra den både i Stockholm och Göteborg i höst.

Har du någon gång funderat över detta:

Vad är det egentligen som gör att två personer finner varandra?
Vad påverkar vår förmåga att kunna komma nära en annan människa?
Varför attraheras jag av män/kvinnor som inte är intresserade av mig?
Varför hittar jag alltid fel hos den andra?
Varför håller inte mina relationer?
Hur kan jag göra för att bryta mina destruktiva mönster?

Då bör du komma på vår kurs. Det är bara några av alla frågor som Du kommer att få svar på under dagens gång.

Läs mer och anmäl dig här.

Kursen är både teoretiskt och praktiskt upplagd med fokus på de tre vanligaste anknytningsmönstren:
1. Trygg anknytning
2. Otrygg undvikande anknytning
3. Otrygg ambivalent anknytning

Under dagen kommer Du att själv få svar på vilken grupp Du tillhör – och hur just Du kan lära dig att få den kärlek och vänskap Du längtar efter, med hjälp av enkla verktyg Du kan börja använda redan samma dag.

Läs mer och anmäl dig här.

Egils bestsellers som vi grundat kursen på…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 7 + 3 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.