Imorse var det Vakna med NRJ i vanlig ordning. Och trots regnkaos, mörker och tidig morgon var stämningen faktiskt på topp i studion.

Till och med såhär knasigt munter. 🙂

20131105-215108.jpg

Mitt dagens ämne handlade om…

3 typiska beteenden som är väldigt vanliga i relationer…

..som inte är fel, för det finns inga rätt eller fel, men som många gånger dessvärre leder till att relationer inte skapas eller helt enkelt alltid tar slut.

Det bästa av allt är att allt går att ”lösa”, genom att jobba med sig själv. Och med det menar jag inte lösa som i lösa ett problem utan att utvecklas och lära känna sig själv.

Den resan kan göra att man börjar upptäcka massa saker, t.e.x roten till varför man har dessa beteenden, hur de varit funktionella förut men nu kanske dysfunktionella och hur man kan börja tänka och göra annorlunda för att få det att fungera på andra sätt – och börja må bättre!

Jag pratade i äkta KBT-anda förstås, i vanlig ordning. 🙂

Lyssna på sändningen här!

… eller via SBS Radioplay-app!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 4 = 4

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.